Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kraanikauss

Vortex

Kraanikauss Keerukujunduse eesmärk on leida uus vorm valamute veevoolu mõjutamiseks, et suurendada nende tõhusust, aidata kaasa nende kasutuskogemusele ning parandada nende esteetilisi ja semiootilisi omadusi. Tulemuseks on metafoor, mis tuleneb idealiseeritud keerise vormist, mis tähistab äravoolu ja veevoolu, mis tähistab visuaalselt kogu eset toimiva kraanikausina. See kraaniga ühendatud vorm juhib vett spiraalteele, võimaldades sama koguse veega katta rohkem maapinda, mille tagajärjel väheneb puhastamiseks kasutatav veetarve.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskantse poe kujundas ja lõi Piotr Płoski asutatud disainistuudio ja vintage galerii smallna. See ülesanne esitas palju väljakutseid, kuna butiik asub üürimaja teisel korrusel, sellel puudub vaateaken ja selle pindala on vaid 80 ruutmeetrit. Siit sündis idee pindala kahekordistada, kasutades ära nii laes olevat ruumi kui ka põrandapinda. Saavutatakse külalislahke ja kodune õhkkond, isegi kui mööbel on tegelikult lakke tagurpidi riputatud. Riskantne pood on loodud kõigi reeglite järgi (see trotsib isegi raskust). See peegeldab täielikult brändi vaimu.

Kõrvarõngad Ja Sõrmus

Mouvant Collection

Kõrvarõngad Ja Sõrmus Mouvanti kollektsioon on inspireeritud futurismi mõnest aspektist, näiteks itaalia kunstniku Umberto Boccioni esitatud ideedest dünaamilisuse ja immateriaalsete materjalide materialiseerimise osas. Mouvanti kollektsiooni kõrvarõngastel ja rõngal on mitu erineva suurusega kuldfragmenti, mis on keevitatud viisil, mis loob illusiooni liikumisest ja loob palju erinevaid kujundeid, sõltuvalt selle nähtavuse nurgast.

Viin

Kasatka

Viin "KASATKA" töötati välja premium viina kujul. Kujundus on minimalistlik, seda nii pudeli vormis kui ka värvides. Lihtne silindriline pudel ja piiratud värvivalik (valge, halli varjund, must) rõhutavad toote kristalset puhtust ning minimalistliku graafilise lähenemisviisi elegantsi ja stiili.

Uisutamine Pehme Ja Kõva Lume Korral

Snowskate

Uisutamine Pehme Ja Kõva Lume Korral Esialgne Snow Skate on siin esitatud üsna uue ja funktsionaalse kujundusega - kõvast puust mahagonist ja roostevabast terasest jooksikutega. Üks eelis on see, et saab kasutada traditsioonilisi kontsaga nahast saapaid ja sellisena pole spetsiaalsete saapade järele nõudlust. Uisupraktika võtmeks on lihtne lipsutehnika, kuna konstruktsioon ja konstruktsioon on optimeeritud hea uisu laiuse ja kõrguse kombinatsiooniga. Veel üks otsustav tegur on jooksjate laius, mis optimeerib juhtimise uisutamiseks tahkel või kõval lumel. Raamid on valmistatud roostevabast terasest ja varustatud süvistatavate kruvidega.

Staadioni KĂĽlalislahkus

San Siro Stadium Sky Lounge

Staadioni Külalislahkus Uute Sky-salongide projekt on vaid esimene samm tohutust renoveerimisprogrammist, mida AC Milan ja FC Internazionale koos Milano linnavalitsusega viivad läbi eesmärgiga muuta San Siro staadion multifunktsionaalseks rajatiseks, mis suudab majutada kõiki tähtsate sündmustega, millega Milano silmitsi seisab eelseisva EXPO 2015 ajal. Pärast skyboxi projekti õnnestumist on Ragazzi & Partnerid teostanud idee luua San Siro staadioni peamise suure stendi kohale uus külalislahkuse kontseptsioon.