Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jumestuskollektsioon

Kjaer Weis

Jumestuskollektsioon Kosmeetikasarja Kjaer Weis disain destilleerib naiste meigi põhialused selle kolmele olulisele kasutusalale: huuled, põsed ja silmad. Kujundasime kompaktsed kujundid, mis peegeldavad funktsioone, mida neid kasutatakse täiustamiseks: õhukesed ja pikad huulte jaoks, suured ja ruudukujulised põskedele, väikesed ja ümmargused silmadele. Käegakatsutavalt pöörduvad kompaktsed küljed uuendusliku külgsuunalise liikumisega, sirutuvad välja nagu liblika tiivad. Täielikult täidetavad need kompaktsed on pigem konserveeritud kui ringlusse võetud.

Analoogkell On Juveeli

Kaari

Analoogkell On Juveeli See disain põhineb tavapärasel 24-tunnisel analoogmehhanismil (poole kiirusega tunnikäsi). Sellel konstruktsioonil on kaks kaarekujulist stantsi. Nende kaudu on näha pöörete tund ja minut. Tunnitunnid (kettad) jagunevad kahte erinevat värvi segmenti, mis pöörlemisel näitavad AM- või PM-aega sõltuvalt värvist, mis hakkab silma. Minuti käsi on nähtav suurema raadiuse kaare kaudu ja see määrab, milline minuti pilu vastab 0–30 minuti skaaladele (asub kaare sisemisel raadiusel) ja 30–60 minuti pilule (asub välisraadiusel).

Moodne Kleit Käterätikud

Le Maestro

Moodne Kleit Käterätikud Le Maestro pöörab revolutsiooni kleitkingale, lisades sellele otse metallilaseriga paagutatud (DMLS) titaanist 'maatriks kanna'. Maatrikskonts vähendab kannaosa visuaalset massi ja näitab kleitkinga konstruktsiooni terviklikkust. Elegantse vampi täiendamiseks kasutatakse pealispinna eristuva asümmeetrilise kujunduse jaoks kõrge teraga nahka. Kreeniosa integreerimine ülaosaga koosneb nüüd klanitud ja rafineeritud siluetist.

Uurimistöö Bränding

Pain and Suffering

Uurimistöö Bränding See kujundus uurib kannatusi erinevates kihtides: filosoofilises, sotsiaalses, meditsiinilises ja teaduslikus. Minu isiklikust vaatevinklist, et kannatusi ja valu on palju, nii filosoofilises kui ka teaduslikus vormis ja vormis, valisin ma oma kannatuste ja valu humaniseerimise aluseks. Uurisin oma olemuselt sümbiootiliste ja inimsuhetes esinevate sümbiootiliste suhete analoogiaid ja selle uurimistöö põhjal lõin tegelased, mis kujutavad visuaalselt sümbiootilisi suhteid kannatuse ja kannataja ning valu ja valu all kannatava vahel. See kujundus on eksperiment ja vaataja on teema.

Digitaalne Kunst

Surface

Digitaalne Kunst Teose eeterlik olemus annab alust midagi käegakatsutavat. Idee tuleneb vee kasutamisest elemendina, mis annab edasi pinnakatte ja pinna olemise kontseptsiooni. Projekteerijal on lummatud meie identiteetide loomise ja rolli üle, mis sellel protsessil on meie ümber. Tema jaoks me "pinnale", kui näitame midagi ise.

Teekann Ja Teekannud

EVA tea set

Teekann Ja Teekannud See võrgutavalt elegantne koos sobivate tassidega teekann on laitmatu kallakuga ja sellest on rõõm osa võtta. Selle teepoti ebaharilik kuju, mille korral tila on segunenud ja kehast kasvanud, sobib eriti hästi heaks valamiseks. Tassid on mitmekülgsed ja kombatavad, et teie kätes pesitseda erineval viisil, kuna igal inimesel on tassi hoidmiseks oma lähenemisviis. Saadaval läikivvalge hõbetatud rõngaga või must matt portselan läikiva valge kaane ja valgete ääristega tassidega. Sisse paigaldatud roostevabast terasest filter. MÕÕTMED: teekann: 12,5 x 19,5 x 13,5 tassi: 9 x 12 x 7,5 cm.