Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehted

Poseidon

Ehted Minu kujundatud ehted vĂ€ljendavad minu tundeid. See esindab mind kunstniku, disainerina ja ka inimesena. PÀÀstik Poseidoni loomiseks seati minu elu kĂ”ige pimedamatel tundidel, kui tundsin end ehmununa, haavatavana ja kaitset vajavana. Peamiselt kujundasin selle kollektsiooni kasutamiseks enesekaitseks. Ehkki see mĂ”te on kogu selle projekti jooksul hÀÀbunud, on see siiski olemas. Poseidon (Kreeka mĂŒtoloogias merevĂ€rinate jumal ja maavĂ€rinate "Earth Shaker") on minu esimene ametlik kollektsioon, mis on suunatud tugevatele naistele ja mille eesmĂ€rk on anda kandjale jĂ”u ja enesekindlust.

Etiketid

Stumbras Vodka

Etiketid Stumbrase klassikaline viinakollektsioon taaselustab vanu Leedu viinavalmistamise traditsioone. Kujundus muudab vana traditsioonilise toote tĂ€napĂ€eva tarbija jaoks ligilĂ€hedaseks ja asjakohaseks. Roheline klaaspudel, Leedu viina valmistamise jaoks olulised kuupĂ€evad, legendidel pĂ”hinevad tĂ”esed faktid ja meeldivad, pilkupĂŒĂŒdvad detailid - vanu fotosid meenutav volditud vĂ€ljalĂ”ige, pĂ”hjas olev kaldus riba, mis tĂ€iendab klassikalist sĂŒmmeetrilist kompositsiooni, ning fondid ja vĂ€rvid, mis annavad edasi iga alambrĂ€ndi identiteeti - kĂ”ik muudavad traditsioonilise viinakollektsiooni ebatraditsiooniliseks ja huvitavaks.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Ehitame koos teiega linnu. NTT Ida-Jaapani ettevĂ”tete mĂŒĂŒgiedenduse edastatud sĂ”numit kajastatakse selles lauakalendris. Kalendrilehtede ĂŒlemine osa on lĂ”igatud vĂ€rvikirevatest hoonetest ja kattuvad lehed moodustavad ĂŒhe Ă”nneliku linna. See on kalender, mida saab nautida iga kuu hoonete maastiku muutmise ĂŒle ja see annab teile vĂ”imaluse jÀÀda kogu aasta Ă”nnelikuks.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender See on vÀljalÔikekujundusega lauakalender, millel on hooajalised motiivid peenel reljeefil. Kujunduse esiletÔstmine on kuvamisel, hooajalised motiivid on parima kuvamise jaoks seatud 30-kraadise nurga alla. See uus vorm vÀljendab NTT COMWARE uudset ideed uute ideede genereerimisel. Kalendri funktsionaalsusele mÔeldakse piisavalt kirjutamisruumi ja joondatud joontega. See on hea kiireks vaatamiseks ja hÔlpsasti kasutatav, ergutades originaalsust, mis eristab seda teistest kalendritest.

Ehted

odyssey

Ehted Monomeeri poolt loodud odĂŒsseia pĂ”hiidee hĂ”lmab mahukate geomeetriliste kujundite katmist mustrilise nahaga. Sellest saab selguse ja moonutuste, lĂ€bipaistvuse ja varjamise koosmĂ”ju. KĂ”iki geomeetrilisi kujundeid ja mustreid saab soovi korral kombineerida, mitmekesistada ja tĂ€iendada tĂ€iendustega. See pĂ”nev ja lihtne idee vĂ”imaldab luua peaaegu ammendamatu disainilahenduste valiku, mis sobib ideaalselt kiire prototĂŒĂŒbi (3D-printimine) pakutavate vĂ”imalustega, kuna igal kliendil on vĂ”imalik toota tĂ€iesti individuaalset ja ainulaadset eset (kĂŒlastus: www.monomer). eu-pood).

Tolmulapp Ja Luud

Ropo

Tolmulapp Ja Luud Ropo on isetasanduv tolmu- ja luudukontseptsioon, mis ei kuku kunagi pĂ”randale. TĂ€nu prĂŒgikasti alumises sektsioonis asuva veepaagi vĂ€ikesele kaalule hoiab Ropo end looduslikult tasakaalus. PĂ€rast tolmu hĂ”lpsat pĂŒhkimist prĂŒgikasti sirge huule abil saavad kasutajad luu ja prĂŒgikoti kokku tĂ”mmata ja ĂŒhe tervikuna Ă€ra panna, ilma et peaks kunagi alla kukkuma. Kaasaegse orgaanilise vormi eesmĂ€rk on tuua siseruumidesse lihtsus ja ÔÔtsuva weeble vĂ”nke funktsioon kavatseb pĂ”randat puhastades kasutajaid lĂ”bustada.