Disainiajakiri
Disainiajakiri
Raamat

ZhuZi Art

Raamat Nanjingi Zhuzi kunstimuuseum annab vĂ€lja raamatutrĂŒkiste sarja traditsioonilise hiina kalligraafia ja maalikunsti kogutud tööde jaoks. Pika ajaloo ja elegantse tehnikaga on Hiina traditsioonilised maalid ja kalligraafia vĂ€ga kunstiliselt ja praktiliselt kasutatavad. Kollektsiooni kujundamisel kasutati abstraktseid kujundeid, vĂ€rve ja jooni, et luua ĂŒhtlane sensuaalsus ja visandis tĂŒhi ruum esile tuua. Vaevata langeb traditsiooniliste maalimis- ja kalligraafia stiilide kunstnikega kokku.

Fotograafia

The Japanese Forest

Fotograafia Jaapani metsa vĂ”etakse Jaapani religioossest vaatenurgast. Üks Jaapani iidsetest religioonidest on animism. Animism on veendumus, et ka inimesel olenditel, natĂŒĂŒrmortidel (mineraalid, esemed jne) ja nĂ€htamatutel asjadel on oma eesmĂ€rk. Fotograafia sarnaneb sellega. Masaru Eguchi pildistab midagi, mis tekitab objektis tunda. Puud, rohi ja mineraalid tunnevad elutahet. Ja isegi sellised esemed nagu tammid, mis on pikka aega loodusesse jÀÀnud, tunnevad tahet. Nii nagu nĂ€ete puutumatut loodust, nĂ€eb ka tulevik praegust maastikku.

Kosmeetikakollektsioon

Woman Flower

Kosmeetikakollektsioon See kollektsioon on inspireeritud Euroopa keskaegsete daamide liialdatud riietumisstiilidest ja linnu silmavaate kujunditest. Disainer ekstraheeris nende kahe vormi ja kasutas neid loominguliste prototĂŒĂŒpidena ning ĂŒhendas tootedisainiga ainulaadse kuju ja moetunnetuse, nĂ€idates rikkalikku ja dĂŒnaamilist vormi.

Raamatukujundus

Josef Koudelka Gypsies

Raamatukujundus Ülemaailmselt tuntud fotograaf Josef Kudelka on oma fotonĂ€itusi korraldanud paljudes maailma riikides. PĂ€rast pikka ootamist peeti Koreas lĂ”puks mustlaste teemaline Kudelka nĂ€itus ja tema fotoraamat valmis. Kuna see oli esimene nĂ€itus Koreas, kĂŒsiti autorilt, et ta sooviks teha raamatu, et tunneks Koreat. Hangeul ja Hanok on Korea tĂ€hed ja arhitektuur, mis esindavad Koread. Tekst viitab mĂ”istusele ja arhitektuur tĂ€hendab vormi. Nendest kahest elemendist inspireerituna soovis ta kujundada viisi Korea omaduste vĂ€ljendamiseks.

Avalik Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Avalik Kunst Tihti saastavad kogukonna keskkonnad nende elanike isiksustevahelised ja sisemised dissonantsid, mille tagajĂ€rjeks on ĂŒmbruses nĂ€htav ja nĂ€htamatu kaos. Selle hĂ€ire alateadlik mĂ”ju on see, et elanikud taanduvad rahutusesse. See harjumuspĂ€rane ja tsĂŒkliline agitatsioon mĂ”jutab keha, vaimu ja vaimu. Skulptuurid suunavad, peibutavad, puhastavad ja tugevdavad ruumi positiivset "chi", keskendudes meeldivatele ja rahulikele tulemustele. Oma keskkonna nihkega suunatakse ĂŒldsus tasakaalu poole oma sisemise ja vĂ€lise reaalsuse vahel.

BrÀndi Disain

Queen

BrÀndi Disain Laiendatud kujundus pÔhineb kuninganna ja malelaua kontseptsioonil. Kahe vÀrvi - musta ja kuldse - kujunduse eesmÀrk on edastada kÔrgklassi tunnet ja muuta visuaalset pilti. Lisaks tootes endas kasutatavatele metalli- ja kuldjoontele on stseeni element konstrueeritud male sÔja sÔjamulje tasaarvestamiseks ning lavavalgustuse koordineerimisel kasutame sÔja suitsu ja valgust.