Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jalakäijate Energiline Aktiveerimine

Solar Skywalks

Jalakäijate Energiline Aktiveerimine Maailma metropolides - nagu Pekingis - on palju hõivatud liiklusartereid läbivaid jalgsi. Need on sageli ebaatraktiivsed, halvendades linna üldmuljet. Disainerite idee jalgteede esteetiliste, energiat genereerivate PV-moodulitega plakeerida ja muuta need atraktiivseteks linnakohtadeks pole mitte ainult jätkusuutlik, vaid loob ka skulpturaalse mitmekesisuse, millest saab pilkupüüdja linnapildis. E-auto või E-jalgratta laadimisjaamad jalgradade all kasutavad päikeseenergiat otse kohapeal.

Projekti nimi : Solar Skywalks, Disainerite nimi : Peter Kuczia, Kliendi nimi : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Jalakäijate Energiline Aktiveerimine

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.