Disainiajakiri
Disainiajakiri
Noorte Moeketi Pood

Trend Platter

Noorte Moeketi Pood Brändi "sordi" ja "segamise ja sobitamise" eripärade ilmeka illustratsioonina toob "Trend Platter" brändi aktsendi esile paljude erinevate trendikate disainistiilide kaudu, alates klassikalisest ja vintage-st kuni moodsa ja minimaalse disainini. Musta värvi võlvitud lagi esitleb moodi klassikaliselt, ruuduline põrand annab aga vintage välimuse. Valge ala näitab minimalistlikku lihtsust, samas kui moodne tsoon on täidetud jahedate mustade ja metalliliste värvidega. Eri stiilide eritellimusel kujundatud taustad on loov lähenemisviis brändi tunnuse esiletoomiseks.

Projekti nimi : Trend Platter, Disainerite nimi : Lam Wai Ming, Kliendi nimi : PMTD Ltd..

Trend Platter Noorte Moeketi Pood

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.