Disainiajakiri
Disainiajakiri
42-Tolline Bms Led-Televiisor

Agile

42-Tolline Bms Led-Televiisor AGILE LED-televiisor on loodud rõhutama ekraanil kuvatavat pilti kitsa raamiga ja püüdma TV-trendi õhukese väljanägemisega. Ekraani ümbritseva õhukese ääre teravus tagab erineva peegelduse ja valguse heleduse pinnal, mille tulemuseks on disaini kergus. See mõjutab ka teleri aluse kujundust. Metallist viimistluspinnad mate-plastiliste jalgade ja poolläbipaistva jalakaelaga viiakse teleriga sama eesmärgi poole. AGILE kohandamise osaks on värvilised läbipaistvad läätsed.

Projekti nimi : Agile, Disainerite nimi : Vestel ID Team, Kliendi nimi : .

Agile 42-Tolline Bms Led-Televiisor

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.