Disainiajakiri
Disainiajakiri
40-Aastane Kontoriplokk

780 Tianshan Road, Shanghai

40-Aastane Kontoriplokk Selles 40 aastat vanas hoones hoitakse ja maalitakse ümber originaalelemente, nagu aknaraamid ja trepikäepidemed, et kahvatud ajajäljed saaksid loo vaikselt rääkida. Klient on spetsialiseerunud maa-aluste kommunaalteenuste tuvastamise teenustele. Ettevõtte filosoofia on "nähtamatu nägemine", nii et moodne ja minimaalne keskne koridor on spetsiaalselt loodud ruumide ilusaks varjamiseks, kuid nende uste peeneks paljastamiseks. Kogu hoones võite näha nostalgilist atmosfääri, kaasaegset funktsionaalsust ja Hiina šikki, mis tulevad mängu nii selle ajaloolise koha säilitamiseks kui ka taaselustamiseks.

Projekti nimi : 780 Tianshan Road, Shanghai, Disainerite nimi : Lam Wai Ming, Kliendi nimi : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai 40-Aastane Kontoriplokk

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.