Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jalgratta Signalisatsioonisüsteem

Reggal Originals

Jalgratta Signalisatsioonisüsteem Reggal Originals on signaalitava disainikontseptsiooni prototüüp, mis aitab jalgratturitel näidata teistele autojuhtidele oma suunatahet. Prototüüp on konstrueeritud viisil, mida autojuhid näevad kõikjalt. Toodet on võimalik saavutada kahel viisil: eest ja taga. Kõige tähtsam on see, et see tuleb integreerida ühte süsteemi.Seda tehes peab tootel olema esmaklassiline tunne, mis sobib jalgrattaga sujuvalt ilma väljaulatuvate esemeteta. Eesmised signaaltuled on loodud LED-tulede abil, mis sobivad kenasti metallrõnga soontesse.

Projekti nimi : Reggal Originals, Disainerite nimi : Tay Meng Kiat Nicholas, Kliendi nimi : .

Reggal Originals Jalgratta Signalisatsioonisüsteem

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.