Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mänguasi

Rocking Zebra

Mänguasi Lastele meeldib see rabelev kiikmänguasi, samas kui tänapäevane välimus, funky graafika ja naturaalne puit on tänapäevases kodus tõelised pilkupüüdjad. Projekteerimisprobleemiks oli klassikalise päriliku mänguasja oluliste omaduste säilitamine, kasutades samal ajal täiustatud tehnikaid ja modulaarset ehitussüsteemi, et võimaldada tulevikus täiendavaid loomaliike minimaalsete osade muudatustega. Samuti pidi pakendatud toode olema kompaktne ja alla 10 kg alla otsemüügikanalite jaoks. Kohandatud prindlaminaadi kasutamine on tõeline esimene, mille tulemuseks on täiuslik värvide / mustri ülekandmine täiesti kriimustuskindlale pinnale

Projekti nimi : Rocking Zebra, Disainerite nimi : Newmakers, Kliendi nimi : Newmakers.

Rocking Zebra Mänguasi

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.