Disainiajakiri
Disainiajakiri
Paravent

Positive and Negative

Paravent See on toode, mis toimib samal ajal funktsioonina ja iluna ning on vürtsitatud vihjega kultuurile ja juurtele. „Positiivne ja negatiivne” paravant toimib reguleeritava ja liikuva privaatsustõkkena, mis ei ulatu välja ega sega ruumi. Islami motiiv annab pitsiliku efekti, mis on Coriani / Vaigu materjalist lahutatud ja vastupidi. Sarnaselt yin yangiga on halbades alati natuke head ja heades alati natuke halbu. Kui päike loojub positiivsele ja negatiivsele, on see tõeliselt särav ja geomeetrilised varjud värvivad ruumi.

Projekti nimi : Positive and Negative , Disainerite nimi : Mona Hussein Design House, Kliendi nimi : .

Positive and Negative  Paravent

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.