Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling Ashgabat Tele - raadiokeskus (teletorn) on monumentaalne hoone, kõrgusega 211 m, mis asub Türkmenistani pealinna Ashgabati lõunapoolses ääres 1024 m kõrgusel merepinnast. Teletorn on raadio- ja telesaadete tootmise, järelproduktsiooni ja ringhäälingu peamine sõlmpunkt. Ja see on üks parimatest näidetest nüüdisaegse digitaaltehnoloogia kohta. Teletorn tegi Türkmenistanist HD-maapealse ringhäälingu teerajaja Aasias. Teletorn on viimase 20 aasta suurim investeering investeeringuteks ringhäälingusse.

Projekti nimi : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Disainerite nimi : Polimeks Construction, Kliendi nimi : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.