Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kontori Interjöör

Container offices

Kontori Interjöör Suures 4000 ruutmeetri suuruses saalis panid belgia disainerid Five AM 13 kasutatud kaubaveokonteinerit, et luua kahe trükiettevõtte Drukta & Formail kontoripind. Idee oli luua igale külastajale / kasutajale kindel kogemus, ühendades kontorid töökoja vahel, nii et ülemused näeksid oma töötajaid ja külastajad saaksid uurida tohutut masinat. Kolm konteinerit hüppavad hoonest välja võimalikult loodusliku valguse saamiseks, mõlemad asuvad olemasolevate laadimisdokkide kaudu.

Projekti nimi : Container offices, Disainerite nimi : Five Am, Kliendi nimi : Five AM.

Container offices Kontori Interjöör

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.