Disainiajakiri
Disainiajakiri
Büroo Väikemaht

Conceptual Minimalism

Büroo Väikemaht Sisekujundus on triibuline esteetilisele, kuid samas mitte funktsionaalsele minimalismile. Avatud planeeringuruumi rõhutavad puhtad jooned, suured klaasitud avad, mis võimaldavad palju loomulikku päevavalgust, võimaldades joonest ja tasapinnast saada põhilised konstruktsiooni- ja esteetilised elemendid. Täisnurkade puudumine tingis vajaduse omada ruumi dünaamilisemat vaadet, samas kui hele värvipaleti valik kombineerituna materjali ja tekstuuri mitmekesisusega võimaldab ruumi ja funktsiooni ühtsust. Lõpetamata betoonviimistlus tõuseb seinte külge, et lisada kontrast valge-pehme ja kareda-halli vahel.

Projekti nimi : Conceptual Minimalism, Disainerite nimi : Helen Brasinika, Kliendi nimi : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Büroo Väikemaht

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.