Disainiajakiri
Disainiajakiri
Teatri Tool

Thea

Teatri Tool MENUT on disainistuudio, mis on keskendunud lastele mõeldud kujundusele ja mille selge eesmärk on silda lükata täiskasvanutele mõeldud disainiga. Meie filosoofia on pakkuda uuenduslikku visiooni kaasaegse pere eluteelt. Esitleme teatri tooli THEA. Istuge maha ja maalige; loo oma lugu; ja helistage oma sõpradele! THEA fookuspunkt on tagaosa, mida saab kasutada lavana. Alumises osas on sahtel, mis avati peites tooli tagakülje ja võimaldades nukuteatajal teatavat privaatsust. Lapsed leiavad sahtlist sõrmede nukud, et koos oma sõpradega lavale näidata.

Projekti nimi : Thea, Disainerite nimi : Maria Baldó Benac, Kliendi nimi : MENUT.

Thea Teatri Tool

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.