Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tool

Desire

Tool Desire on tool, mille eesmärk on suurendada teie kirge ja iha oma sileda kuju ja pehme värviga. See pole mõeldud lõõgastust otsijatele, see on tool ulakatele inimestele, kes otsivad naudingut kõigi meeltega. Algne idee oli inspireeritud pisarakujust, kuid modelleerimise ajal seda õrna ja graatsilise figuuri saamiseks moonutati, et tekitada tunne, et tahaks olla puudutatud, olla kasutatud, olla teie valduses.

Projekti nimi : Desire, Disainerite nimi : Vasil Velchev, Kliendi nimi : MAGMA graphics.

Desire Tool

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.