Disainiajakiri
Disainiajakiri
Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend Ettevõtte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala põhimõtte ja ettevõtte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmärk on edendada meeskonnatööd ja üldist äritegevust. Lisaks on see ettevõtte korporatiivse identiteedi uus element. Ettevõtte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks või juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevõttele ja see on värvitud meeskonna või üksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaüks saab valida mis tahes värvi või välja.

Projekti nimi : Corporate Mandala, Disainerite nimi : Pavol Rozloznik, Kliendi nimi : KOMUNIKACIA.

Corporate Mandala Haridus- Ja Koolitusvahend

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.