Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohandatavate Ehete Kontseptsioon

Jewel Box

Kohandatavate Ehete Kontseptsioon Jewel Box on kohandatavate ehete kontseptsioon, mis põhineb mänguasjatelliste kasutamisel nagu "lego". Selle põhimõtte abil saate iga juveeli teha, tagasi võtta ja uuesti teha! Juveeliboks on olemas nii kandmisvalmis kui ka vääriskividega ehtetes või jalutuskäigu ehetes. Avatud kontseptsioonina ei lõpe Jewel Boxi arendamine kunagi: saame jätkata uute vormide loomist ja uute materjalide kasutamist. Jewel Box võimaldab igal aastaajal luua rõivaste moodi kattevärvide ja mustritega katteplaate.

Projekti nimi : Jewel Box, Disainerite nimi : Anne Dumont, Kliendi nimi : Anne Dumont.

Jewel Box Kohandatavate Ehete Kontseptsioon

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.