Disainiajakiri
Disainiajakiri
Romaan

180º North East

Romaan "180º kirde-ida" on 90 000 sõna seiklusjutustus. See räägib tõestisündinud teekonna, mille Daniel Kutcher tegi läbi Austraalia, Aasia, Kanada ja Skandinaavia 2009. aasta sügisel, kui ta oli 24. Integreeritud teksti põhiosa, mis räägib loo sellest, mida ta reisi ajal läbi elas ja õppis. , fotod, kaardid, ekspressiivne tekst ja video aitavad lugeja seiklusse sulanduda ning annavad parema ülevaate autori isiklikest kogemustest.

Projekti nimi : 180º North East, Disainerite nimi : Daniel Kutcher, Kliendi nimi : Daniel Kutcher.

180º North East Romaan

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.