Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tugitool

xifix2base arm-chair-one

Tugitool Tugitooli kujundus põhineb füüsikal ja materjalil, mis on nõutav minimaalselt - ühe lõputu toruga. Stabiilsus saavutatakse silmusvormi abil. Edasised konstruktsioonid ja ühendused pole vajalikud. See on hubane tugitool - ilma ornamentide ja lisakonstruktsioonideta. See koosneb metallist püstikust ja istmest, mis võimaldab välistingimustes kasutada erinevaid materjale, nagu puit, metall, nahk, riie või Rattan. Ta on mõeldud lõõgastavateks aladeks nagu elutoad, ootealad, kontorid ja salongid - nii seest kui ka väljast.

Projekti nimi : xifix2base arm-chair-one, Disainerite nimi : Juergen Josef Goetzmann, Kliendi nimi : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Tugitool

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.