Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie vastab tänapäevaste nomaadide vajadustele. See on tavaline, kuid mõjuv, rahustavalt analoogne, rebenemis- ja veekindel ning biolagunev. Tootsie jätab inimeste mõtetele püsiva mulje, kuid mitte keskkonna. Enamik meist elab ja reisib läbi pidevate muutuste maailma - maailma, kus võime end kaotada. Miks mitte kasutada paberit toodete valmistamiseks, mis kajastavad meie kogemusi kritselduste, plekkide, telefoninumbritena või aeg-ajalt huulepulgana. Erinevalt päevikust loovad Papernomad õigel ajal võrdluspunktid, et me mäletaksime, kes me oleme.

Projekti nimi : Tootsie, Disainerite nimi : Christoph Rochna, Kliendi nimi : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.