Disainiajakiri
Disainiajakiri
Shisha, Vesipiibu, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vesipiibu, Nargile Elegantsed orgaanilised jooned on inspireeritud veealusest mereelust. Shisha-toru nagu salapärane loom, kes iga sissehingamisega elusana saab. Minu disaini idee oli paljastada kõik torus toimuvad huvitavad protsessid, näiteks mullitamine, suitsuvoog, puuviljamosaiik ja tulede mängimine. Olen selle saavutanud klaasi osakaalu maksimeerimise abil ja peamiselt funktsionaalse ala silmade tasemele tõstmisega, selle asemel et kasutada traditsioonilisi shisha-torusid, kus see on peaaegu maapinnal peidus. Ehtsate puuviljatükkide kasutamine klaaskorpuses kokteilide jaoks tõstab kogemuse uuele tasemele.

Projekti nimi : Meduse Pipes, Disainerite nimi : Jakub Lanca, Kliendi nimi : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Vesipiibu, Nargile

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.