Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hiv-Teadlikkuse Tõstmise Kampaania

Fight Aids

Hiv-Teadlikkuse Tõstmise Kampaania HIVi ümbritsevad paljud kuulujutud ja desinformatsioon. Sajad teismelised kogu maailmas nakatuvad HIV-i igal aastal kaitsmata seksi või nõelte jagamise kaudu. Nakatunud emadele sündis palju väiksem arv HIV-ga teismelisi. Tänapäeval on lootust, et HIV-iga elavad inimesed ei pruugi kunagi isegi haigestuda, nii nagu viirusi, nagu nohu ja gripp, pole võimalik ravida. Viirusega elavad inimesed peavad olema eriti ettevaatlikud, et mitte võtta riske (näiteks kaitsmata suguelu), mis võiksid teised HIV-i paljastada.

Projekti nimi : Fight Aids, Disainerite nimi : Shadi Al Hroub, Kliendi nimi : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv-Teadlikkuse Tõstmise Kampaania

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.