Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Ehitame koos teiega linnu. NTT Ida-Jaapani ettevõtete müügiedenduse edastatud sõnumit kajastatakse selles lauakalendris. Kalendrilehtede ülemine osa on lõigatud värvikirevatest hoonetest ja kattuvad lehed moodustavad ühe õnneliku linna. See on kalender, mida saab nautida iga kuu hoonete maastiku muutmise üle ja see annab teile võimaluse jääda kogu aasta õnnelikuks.

Projekti nimi : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Disainerite nimi : Katsumi Tamura, Kliendi nimi : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalender

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.