Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Cell

Kohvilaud Selle mööblieseme eesmärk on tõsta siseruumi kvaliteeti ja esteetikat ning tõstatada küsimusi tarbimise ja masstootmise osas. See projekt koosneb lahtritest. Iga lahter vastab erinevale vajadusele, erinev ladustamisala, erineva suuruse ja värviga. Värvid mõjutavad üksteist ja ruumi, kuhu nad on paigutatud. Kohvilaud võiks liikuvuse hõlbustamiseks olla ratastel. Kui mitte ratastel, saab iga lahtri ülejäänud osadest eraldada ja paigutada külglauaks. Lisaks saab sama värvi ja suurusega rakke korrata ja seinale panna.

Projekti nimi : Cell, Disainerite nimi : Anna Moraitou, Kliendi nimi : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Kohvilaud

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.