Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jaemüük

Sport In Street

Jaemüük Alustasime disaini erinevate meeleolulaudadega, mis määrasid noorte erinevad huvivaldkonnad. Tänavakultuuripoe loomiseks võeti kasutusele tehnoloogia, suhtlusvõrgustike, otseülekande ja looduse teemad. Tööstuslikud materjalid kasutati kogu kaupluse mööblis, et luua lahe väljavaade koos looduslike materjalidega, mis soojendavad atmosfääri, püüdes saavutada tundlikku tasakaalu. Keerukas disain tekitab kaupluse varjatud nurkades suurt elevust.Keskmiselt asetatud kõrged vitriinid muudavad kliendid saladuse hoidmise huvides uudishimulikuks.

Projekti nimi : Sport In Street , Disainerite nimi : Ayhan Güneri, Kliendi nimi : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Jaemüük

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.