Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kunstiteosed

Arabic Calligraphy

Kunstiteosed Need on näited kaasaegsest araabia kalligraafiakunstist, mida praktiseerib omandi kunstnik, Sultan Qaboose ülikooli kunsti ja disaini dotsent dr Salman Alhajri. See selgitab araabia kalligraafia kui islami kunsti ainulaadse ikooni esteetilisi jooni. Salman asutas oma praktika käsitsi araabia kalligraafias kui peateema 2006. aastal. 2008. aastal hakkas ta kasutama digitaalseid ja graafilisi tehnoloogiaid, st graafilist tarkvara (vektoripõhist) ja araabia skriptitarkvara, nt Kelk, sellest ajast alates töötas Alhajri välja oma ainulaadse stiili. selles kunstivoos.

Projekti nimi : Arabic Calligraphy , Disainerite nimi : Salman Alhajri, Kliendi nimi : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Kunstiteosed

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.