Disainiajakiri
Disainiajakiri
Otsalaud

TIND End Table

Otsalaud TINDi lõpplaud on väike, keskkonnasõbralik laud, millel on tugev visuaalne kohalolek. Taaskasutatud terasest pealispind on lõigatud keeruka mustriga, mis loob erksa valguse ja varju. Bambusjalgade kuju määratakse terasest ülaosa mustriga ja kõik neliteist jalga läbivad terase ülaosa ja lõigatakse seejärel ühtlaseks. Ülalt vaadatuna loob karboniseeritud bambus pidurdusmustri, mis asetseb perforeeritud terase suhtes. Bambus on kiiresti taastuv tooraine, kuna bambus on kiiresti kasvav rohi, mitte puidutoode.

Projekti nimi : TIND End Table, Disainerite nimi : Nils Finne, Kliendi nimi : FINNE Architects.

TIND End Table Otsalaud

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.