Disainiajakiri
Disainiajakiri
Linna Elektritrikk

Lecomotion

Linna Elektritrikk Nii keskkonnasõbralik kui ka uuenduslik LECOMOTION E-trike on elektriline abistav kolmerattaline jalgratas, mille inspiratsiooniks olid pesastatud ostukorvid. LECOMOTION E-trikesed on loodud töötama linna jalgrataste jagamise süsteemi osana. Mõeldud ka üksteise sees pesitsemiseks kompaktse hoiustamise jaoks ning hõlbustamaks paljude kogumist ja teisaldamist ühe korraga pöörduva tagaukse ja eemaldatava vändakomplekti kaudu. Pakutakse pedaalimisabi. Saate seda kasutada tavalise jalgrattana, koos toetava akuga või ilma. Samuti võimaldas last vedada 2 last või ühte täiskasvanut.

Projekti nimi : Lecomotion, Disainerite nimi : Natacha Lesty, Kliendi nimi : Lesty design.

Lecomotion Linna Elektritrikk

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.