Disainiajakiri
Disainiajakiri
Valgustuskonstruktsioon

Tensegrity Space Frame

Valgustuskonstruktsioon Tensegrity kosmoseraami valgus kasutab RBFulleri põhimõtet „vähem kui rohkem”, et toota valgusti ainult selle valgusallika ja elektrijuhtme abil. Pingutusvõimest saab struktuurne vahend, mille abil mõlemad toimivad vastastikku nii kokkusurumisel kui ka pingutamisel, et tekitada näiliselt katkendlik valgusväli, mis on määratletud ainult selle struktuuriloogika abil. Selle mastaapsus ja tootmise ökonoomsus räägivad lõputu konfiguratsiooniga kaupa, mille helendav vorm hoiab graatsiliselt tõmbejõudu lihtsusega, mis kinnitab meie ajajärgu paradigmat: Saavutada rohkem, kasutades vähem.

Projekti nimi : Tensegrity Space Frame, Disainerite nimi : Michal Maciej Bartosik, Kliendi nimi : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Valgustuskonstruktsioon

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.