Disainiajakiri
Disainiajakiri
Led Päikesevari

NI

Led Päikesevari Päikesevarju ja aiamärgi uuenduslik kombinatsioon NI on uhiuus disain, mis kehastab kaasaegse mööbli kohanemisvõimet. Integreerides klassikalise päikesevarju mitmekülgse valgustussüsteemiga, peaks NI Parasol etendama teedrajavat rolli tänavakeskkonna kvaliteedi parandamisel hommikust õhtuni. Patenteeritud sõrmetuvastusega OTC (ühe nupuvajutusega hämar) võimaldab inimestel hõlpsalt 3-kanalise valgustussüsteemi heledust reguleerida. Selle madala pingega 12 V LED-draiver pakub süsteemile energiatõhusat toiteallikat üle 2000tk 0,1W LED-ide abil, mis tekitab väga vähe soojust.

Projekti nimi : NI , Disainerite nimi : Terry Chow, Kliendi nimi : FOXCAT.

NI  Led Päikesevari

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.