Disainiajakiri
Disainiajakiri
Disainerlaud

Curly

Disainerlaud Selle mitmeotstarbelise laua kujundasid Bean Buro põhimõttelised disainerid Kenny Kinugasa-Tsui ja Lorene Faure. See toimib keskse elemendina interjööris. Üldkuju on täis mängulisi vingemaid kõveraid, mis on dramaatiliselt vastandatud traditsioonilistele formaalsetele sümmeetrilistele tabelitele, seega paistab see silma skulpturaalse teosena, mis köidab ja suhelda kasutajatega. Kõverad näivad esmapilgul juhuslikud, kuid iga kõver on hoolikalt läbi mõeldud, et ergutada erinevaid isteasendeid ja sotsiaalseid suhteid.

Projekti nimi : Curly , Disainerite nimi : Bean Buro, Kliendi nimi : Bean Buro.

Curly  Disainerlaud

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.