Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tool

La Chaise Impossible

Tool Ahvatlev puhas disain. "Võimatu tool" seisab ainult kahes jalas. See on kerge; 5–10 kg. Veel tugev, et toetada kuni 120 kg. Seda on lihtne valmistada, ilus, vastupidav, igavene, roostevaba, kruvide ja naelteta. See on modulaarne mitmeks otstarbeks ja erinevaks kasutuseks, kunstiteos, see raputab, see on lõbus, täielikult taaskasutatav ja keskkonnasõbralik, valmistatud täispuidust ja alumiiniumist torudest, mis on loodud kestma igavesti. (Avalikes kohtades võib konstruktsioon olla valmistatud erinevatest materjalidest, näiteks plastist, metallidest või betoonist. Iste tekstiilist või nahast)

Projekti nimi : La Chaise Impossible, Disainerite nimi : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Kliendi nimi : LeThermidor.

La Chaise Impossible Tool

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.