Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kujutav Kunst

Scarlet Ibis

Kujutav Kunst Projekt on Scarlet Ibis ja selle looduskeskkonna digitaalmaalingute jada, pöörates erilist tähelepanu värvile ja nende eredale toonile, mis lindude kasvades intensiivistub. Teos areneb looduskeskkonna seas, ühendades tõelised ja kujutletavad elemendid, mis pakuvad ainulaadseid jooni. Scarlet ibis on Lõuna-Ameerika põlislind, kes elab Põhja-Venezuela rannikul ja sood, ning erkpunane värv on vaataja jaoks visuaalne vaatepilt. Selle kujunduse eesmärk on esile tõsta skarpi ibis'i graatsiline lend ja troopilise loomastiku erksad värvid.

Projekti nimi : Scarlet Ibis, Disainerite nimi : Gabriela Delgado, Kliendi nimi : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Kujutav Kunst

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.