Disainiajakiri
Disainiajakiri
Rõngad

Blessed Child

Rõngad Õnnistatud lapse rõngad on armastuse lubadus: Beebi Jamie kaisub sõrmuse sisemusse ja usaldab oma elu ema kätesse. Beebi pannakse seljale imedes pöialt. Igal rasedal on meeles oma sündimata lapse vaimne nägemus. Sõrmus sümboliseerib imiku ja ema vahelist tingimusteta vastastikust usaldussidet ning avaldab sellele usaldust. Beebi Sam on maailma tipus, turvaline, terve ja õnnelik. Kandja kannab last uhkusega, esitledes end enesekindla emana. Ring on bänd, mis ütleb: "Usu mind, sa oled armastatud!"

Projekti nimi : Blessed Child, Disainerite nimi : Britta Schwalm, Kliendi nimi : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Rõngad

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.