Disainiajakiri
Disainiajakiri
Logo

Mr Woo

Logo Hr Woo-l on kahetine tähendus: esimene kavatsus on eneseteostuse lubadus, mis kajastub Zenis. Teine aspekt on üldine ellusuhtumine, nagu „(õigete) valikute tegemisel”. Selles vaimus valib inimene selle, mis talle meeldib. Härra Woo jätab inimestele mulje, kuidas ta saab enesega hakkama, on enesekindel, haritud, kultiveeritud ja humoorikas. Sellest tulenevalt tehti härra Woo, maskott, kes on humoorikas, enesekindel ja geniaalne. Hr Woo tuletab inimestele meelde hülge lõikamist - traditsioonilist Hiinast pärit kunstivormi, mis väljendab Hiina esteetikat ja kultuuri.

Projekti nimi : Mr Woo, Disainerite nimi : Dongdao Creative Branding Group, Kliendi nimi : Mr. Woo.

Mr Woo Logo

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.