Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kellamesside Tutvustav Ruum

Salon de TE

Kellamesside Tutvustav Ruum Enne külastajate uurimist Salon de TE-s asuva 145 rahvusvahelise kellabrändi kohta oli vaja sissejuhatavat ruumi suurust 1900m2. Külastajate ettekujutuse luksuslikust elustiilist ja romantikast hõivamiseks töötati peamise kontseptsioonina välja rongireis Deluxe. Dramatiseerimise loomiseks muudeti vastuvõtukonkurss päevajaama teemaks, mis oli kõrvuti sisehalli õhtuse rongiplatvormi stseeniga elusuuruses rongikärude akendega, mis kiirgavad jutuvestmise visuaale. Lõpuks avaneb mitme kaubamärgiga vitriinidele multifunktsionaalne lava.

Projekti nimi : Salon de TE, Disainerite nimi : Hong Kong Trade Development Council, Kliendi nimi : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Kellamesside Tutvustav Ruum

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.