Disainiajakiri
Disainiajakiri
Turismiatraktsioon

The Castle

Turismiatraktsioon Linnus on eraviisiline projekt, mis algas kakskümmend aastat tagasi 1996. aastal lapsepõlvest pärit unistusest ehitada oma loss, sama mis muinasjuttudes. Projekteerija on ka arhitekt, konstruktor ja maastiku kujundaja. Projekti põhiidee on luua pere puhkeala, nagu turismiatraktsioon.

Projekti nimi : The Castle, Disainerite nimi : Georgi Tumpalov, Kliendi nimi : Renaissance Ltd..

The Castle Turismiatraktsioon

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.