Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kehakaunistamine

Metamorphosis 3D

Kehakaunistamine 3D-prinditud tätoveering on teatud 2D-kujunduse kolmemõõtmeline füüsiline kujutis. Tulemuseks on eritellimusel olev kehakaunistus, mis on elastne ja mida saab bioloogiliselt sõbralike, silikoonipõhiste liimide abil naha pinnale hõlpsasti peale kanda. Pärast pealekandmist saavutatud positiivne reljeefiefekt edastab olulist kujundusteavet nii visuaalse kui ka kombatava stimulatsiooni kaudu. 3D-printimisega kohandatud kehakaunistamine on vähem püsiv ja mitteinvasiivne alternatiiv tavapärastele tätoveeringutele, pakkudes uue taseme võimalusi eneseväljenduseks ja inimkuju ümberkujundamiseks.

Projekti nimi : Metamorphosis 3D, Disainerite nimi : Jullien Nikolov, Kliendi nimi : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Kehakaunistamine

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.