Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohviku Sisekujundus

& Dough

Kohviku Sisekujundus Kliendi peakontor asub Jaapanis 1300 sõõrikupoe brändipoodidega ning Dough on kohvikute kaubamärk, mida arendatakse hiljuti ja mis on esimene pood, kus avatakse suurejooneline avamine. Tõstsime esile tugevuse, mida meie klient saaks pakkuda, ja kajastasime neid kavandites. Kasutades ära meie kliendi tugevust, on selle kohviku üheks esimeseks iseloomulikuks punktiks seos ostuleti ja köögi vahel. Seina ja tasakaalustatud aknaava seadistamisega suhtub meie klient sellesse tööstiili hästi, see teeb klientide sujuvamaks.

Projekti nimi : & Dough, Disainerite nimi : Aiji Inoue, Kliendi nimi : Doyle Collection.

& Dough Kohviku Sisekujundus

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.