Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käsipress

Kwik Set

Käsipress Mitmeotstarbeline nahast käsipress on intuitiivne, universaalselt konstrueeritud masin, mis lihtsustab igapäevaste nahast käsitööliste elu ja kasutab teie väikest ruumi maksimaalselt ära. See võimaldab kasutajatel lõigata nahka, trükkida / reljeefkujundusi kujundada ja riistvara seada 20 pluss kohandatud matriitside ja adapteritega. See platvorm on algusest peale loodud klassi juhtivaks tooteks.

Projekti nimi : Kwik Set, Disainerite nimi : Erik Christopher DeMelo, Kliendi nimi : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Käsipress

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.