Disainiajakiri
Disainiajakiri
Flaier

Angry Mailer

Flaier Vaadake oma järgmisest majast 360-kraadine ringkäik otse koduste lendlehtedelt. Nüüd saate Miemode'i virtuaalse reaalsuse vaaturiga The Angry Mailer (TAM). Angry Mailer on esimene omataoline, eriti kaasaskantav ja keskkonnasõbralik virtuaalse reaalsuse (vr) vaataja, mis tarnitakse meilisõnumina, muutub pop-art pabernukuks ja volditakse vr-vaatajaks. Selles 360 avatud maja sarjas saavad potentsiaalsed ostjad oma nutitelefonidest teha 360-kraadiseid koduekskursioone, teisendades kodude lendlehe vr-vaatajaks. Muutke oma 2D-reklaam 3D-reaalsuseks TAM-iga: 360 Open House.

Projekti nimi : Angry Mailer, Disainerite nimi : Ginger Kong, Kliendi nimi : Miemode, LLC.

Angry Mailer Flaier

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.