Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elumaja

Boko and Deko

Elumaja See on maja, mis võimaldab elanikel otsida oma emotsioonidele vastavat asukohta, selle asemel, et määrata mööbli abil ette nähtud tavaliste majade asukoht. Erinevate kõrgustega põrandad on paigaldatud pikkadesse tunnelikujulistesse ruumidesse põhjas ja lõunas ning ühendatud mitmel viisil, mis on andnud rikkaliku siseruumi. Selle tagajärjel tekitab see mitmesuguseid atmosfääri muutusi. Seda uuenduslikku disaini väärib kõrge tunnustus, kui austatakse seda, et nad vaatavad koduse mugavuse ümber, pakkudes samas tavaelus elamisele uusi probleeme.

Projekti nimi : Boko and Deko, Disainerite nimi : Mitsuharu Kojima, Kliendi nimi : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Elumaja

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.