Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehtekollektsioon

Merging Galaxies

Ehtekollektsioon Olga Yatskaeri ehtekollektsioon Merging Galaxies põhineb kolmel põhielemendil, millest kaks on valmistatud kahes erinevas suuruses, esindades galaktikaid, planeedisüsteeme ja planeete. Tükid esinevad kuld / lapis lazuli, kuld / jade, hõbe / oniks ja hõbe / lapis lazuli kujul. Igal elemendil on tagaküljel võrgukujuline kujundus, mis tähistab gravitatsioonijõude. Sel moel muutuvad tükid kulumise ajal pidevalt, kuna elemendid pöörduvad. Pealegi luuakse optiliste illusioonide abil peenete graveeringute abil justkui väikesed vääriskivid.

Projekti nimi : Merging Galaxies, Disainerite nimi : Olga Yatskaer, Kliendi nimi : Queensberg.

Merging Galaxies Ehtekollektsioon

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.