Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kiivri Kott

Toba Tank

Kiivri Kott Toba pakub võimalust, et pärast sõiduki pargimist saaks reaktiivkiivrit hallata. Täielikult vetthülgavad ja antibakumuleeruvad, need on vooderdatud, tõmblukuga varustatud, valmistatud ümbertöödeldud 87% materjalidest ja kaasaskantavad käe, õla ja seljakotiga. Toba tervitab sisemuses olevat reaktiivkiivrit kohandatud isiklike asjade jaoks. Kiivrit kandes on see disainkott, mugav ja vastupidav. Vaatamata sellele, et see on kulunud, jääb tõmbluk kogu keha turvalisuse tagamiseks kleepuvaks. Kõigile ja igaks puhuks töökontekst (kui liigute kahel rattal) ja vaba aeg. Kiivri joa esimene kate.

Projekti nimi : Toba Tank, Disainerite nimi : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Kliendi nimi : Toba Tank.

Toba Tank Kiivri Kott

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.