Disainiajakiri
Disainiajakiri
Illustratsioon

Anubis The Judge

Illustratsioon 'Anubis kohtunik'; kujunduse analüüsi kaudu on ilmne, et disainer keskendus Anubise kui iidse ja silmapaistva ajastu ikoonilise sümboli põhijoontele. Ta lisas pealkirja "Kohtunik", et kujutada rohkem seda jõudu või tugevust, mida tema kujunduses olev tegelane omab. On selge, et disainer lisas põhjalikkust ja üksikasjalikku tähelepanu geomeetrilistele sümbolitele, mida ta kasutas kogu kujunduses. Ta hõlmas tegelase kaela ümber mähitud shokerit, mis oli ka tekstuurilt raske.

Projekti nimi : Anubis The Judge, Disainerite nimi : Najeeb Omar, Kliendi nimi : Leopard Arts.

Anubis The Judge Illustratsioon

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.