Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Sissepääs on kontrastsete materjalide, struktuuride ja värvide paraad. Vastuvõtuala on rahuliku mugavuse ruum. Soodsates mustrites kohtab mängulisi kaunistusi. Selle taga on dünaamiline baaride ala puhkeolukorras. Hiina traditsioonilised Hui mustriga led-tuled lisavad futurismi tunnet. Läbi õrnalt kaunistatud katusega kloostri on söögituba. Lilleliste, süsihappega kalade piltide, reljeefsete vitraažiekraanide ja iidsete ravimtaimede Bai Zi kappidega kaunistatud kujud on visuaalne teekond läbi aja ja moes kultuurilised säilmed.

Projekti nimi : Xin Ming Yuen, Disainerite nimi : Monique Lee, Kliendi nimi : Xin Ming Yuen.

Xin Ming Yuen Restoran

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.