Disainiajakiri
Disainiajakiri
Linnumaja

Domik Ptashki

Linnumaja Monotoonse elustiili ja loodusega jätkusuutliku suhtluse puudumise tõttu elab inimene pideva lagunemise ja sisemise rahulolematuse seisundis, mis ei võimalda tal elu täiel rinnal nautida. Seda saab parandada, laiendades tajumise piire ja omandades uusi kogemusi inimese ja looduse koostoimimisest. Miks linnud? Nende laulmine mõjutab positiivselt inimese vaimset tervist, samuti kaitsevad linnud keskkonda putukakahjurite eest. Projekt Domik Ptashki on võimalus luua abivalmis naabruskond ja proovida ornitoloogi rolli lindude vaatlemisel ja nende eest hoolitsemisel.

Projekti nimi : Domik Ptashki, Disainerite nimi : Igor Dydykin, Kliendi nimi : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Linnumaja

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.