Disainiajakiri
Disainiajakiri
Gurmeetoidu Kinkekomplekt

Saintly Flavours

Gurmeetoidu Kinkekomplekt Saintly Flavours on gurmeetoidu kinkekomplekt, mis on suunatud tipptasemel poodide tarbijatele. Järgides suundumust, kus toit ja söögituba on muutunud moes, pärineb projekti inspiratsioon katoliikluse Met Gala 2018. aasta moeteemal. Jeremy Bonggu Kang üritas luua välimuse, mis köidab tipptasemel kaupluste tarbijaid, kasutades illustratsioonide kaunist ja traditsioonilist söövitusstiili, et esindada katoliiklikes kloostrites rikkalikku kunsti ja kvaliteetse toidu valmistamise traditsiooni.

Projekti nimi : Saintly Flavours, Disainerite nimi : Bonggu (Jeremy) Kang, Kliendi nimi : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Gurmeetoidu Kinkekomplekt

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.