Disainiajakiri
Disainiajakiri
KÔlar

Black Hole

KĂ”lar Kaasaegse intelligentse tehnoloogia baasil konstrueeritud Black Hole ja see on kaasaskantav Bluetooth-kĂ”lar. Selle saab ĂŒhendada iga mobiiltelefoniga, millel on erinevad platvormid, ja vĂ€lise kaasaskantava salvestusruumi jaoks on olemas USB-port. Varjatud valgust vĂ”iks kasutada lauavalgustina. Samuti muudab Black Hole'i ahvatlev vĂ€limus selle, et atraktiivseid koduseid tööriistu saaks kasutada sisekujunduses.

Kaasaskantav Bluetooth KÔlar

Black Box

Kaasaskantav Bluetooth KĂ”lar See on kaasaskantav Bluetooth-kĂ”lar. See on kerge ja vĂ€ike ning sellel on emotsionaalne vorm. Kujundasin Black Boxi kĂ”larivormi, lihtsustades lainete kuju. Stereoheli kuulamiseks on sellel kaks kĂ”larit, vasak ja parem. Ka need kaks kĂ”larit on mĂ”lemad lainekuju osa. Üks on positiivse laine kuju ja ĂŒks negatiivse laine kuju. kasutamise jaoks saab see seade ĂŒhendada paari teiste elektrooniliste seadmetega, nĂ€iteks mobiili ja arvutiga, Bluetoothi abil ja ta mĂ€ngib heli. Samuti on sellel aku jagamine. Kaks kĂ”larit kokku pannes ilmub lauale must kast, kui seda ei kasutata.

Kaasaskantav KÔlar

Seda

Kaasaskantav KĂ”lar Seda on luuretehnoloogia baasi funktsionaalne seade. Keskel olev pliiatsihoidja on ruumi korraldaja. Ka digitaalsed funktsioonid, nĂ€iteks USB-port ja Bluetooth-ĂŒhendus, muudavad seda koduse ala kaasaskantava mĂ€ngija ja kĂ”larina. VĂ€liskorpusesse sisseehitatud valgusriba töötab lauavalgustina. Samuti muudab luksusliku pilkupĂŒĂŒdev vĂ€limus selle, et atraktiivseid kodutarbeid saaks kasutada sisekujunduses. Samuti on Seda ĂŒks olulisemaid tunnuseid ruumi paremaks kasutamiseks.

Kohvitass Ja Alustass

WithDelight

Kohvitass Ja Alustass Hammustatud suurusega magusate maiuspalade serveerimine kohvi kĂŒljel on osa paljudest erinevatest kultuuridest, kuna on tavaks serveerida tassi kohvi TĂŒrgi maitsega TĂŒrgis, biscotti Itaalias, churros Hispaanias ja kuupĂ€evi Araabias. Tavalistel alustassidel libisevad need toidukorrad siiski kuuma kohvitassi poole ja kleepuvad vĂ”i muutuvad kohvireostusest mĂ€rjaks. Selle vĂ€ltimiseks on sellel kohvitopil spetsiaalsete pesadega alustass, mis hoiab kohvi kohtlemisel. Kuna kohv on ĂŒks olulisemaid kuumaid jooke, on kohvi joomise kogemuse kvaliteedi parandamine igapĂ€evaelus oluline.

Laud

Codependent

Laud Kaudselt ĂŒhendab psĂŒhholoogia ja kujundamine, keskendudes konkreetselt psĂŒhholoogilise seisundi fĂŒĂŒsilisele ilmingule, kaassĂ”ltuvusele. Need kaks omavahel pĂ”imunud tabelit peavad funktsioneerimiseks ĂŒksteisele tuginema. Need kaks vormi ei suuda iseseisvalt seista, vaid loovad koos ĂŒhe funktsionaalse vormi. Finaallaud on vĂ”imas nĂ€ide sellest, et tervik on suurem kui selle osade summa.

Söögiriistad

Ingrede Set

Söögiriistad Ingrede söögiriistade komplekt on loodud igapĂ€evaelus tĂ€iuslikkuse vajaduse vĂ€ljendamiseks. Kahvli, lusika ja noa komplekt koos magnetitega. Söögiriistad seisavad vertikaalselt ja loovad lauale harmoonia. Matemaatilised kujundid vĂ”imaldasid konstrueerida ĂŒhe vedelikvormi, mis koosneb kolmest erinevast tĂŒkist. See lĂ€henemisviis loob uusi vĂ”imalusi, mida saab kasutada paljude erinevate toodete, nĂ€iteks lauanĂ”ude ja muude riistakujunduste jaoks.